//
Arkiva

Arkiv për

Wikileaks, Francezët: Shqipëria e mori lehtë NATO-n

Tiranë/ 30 Nëntor – Dokumenti i parë ku përmendet Shqipëria, shkarazi, nuk është një telegram i ambasadës amerikane në Tiranë, por një telegram i ambasadës amerikane në Paris. Dokumenti referon takimin e zëvendës asistentit për cështjet e sigurisë kombëtare të zv-Presidentit Dick Cheney me këshilltarët për cështjet strategjike të presidentit Sarkozy dhe ministrit të jashtëm … Vazhdoni leximin

Assange: Skandali në Shqipëri

Tiranë/ 30 Nëntor – Mes shumë industrive në shenjestrën e Julien Assange është edhe ajo e energjisë. Në intervistën e publikuar nga Forbes, themeluesi i Wikileaks flet për një sërë skandalesh, një prej të cilëve, sipas tij ka ndodhur edhe në Shqipëri. Nuk ka data, emra, por Assange flet për luftën mes dy kompanive të … Vazhdoni leximin