//
Arkiva

Arkiv për

EUROSSONG/ Shkëlqen Juliana Pasha, Shqipëria në finale

Oslo – Ndez skenën e Oslos, me këngën “Nuk mundem pa ty”. Këngëtarja shqiptare Juliana Pasha ka shëlqyer në skenën e Eurovizion. Kjo këngë potente e ka çuar Pashën drejt finales së madhe të Eurovisionit, në 29 maj. Me një performancë të shkëlqyer, këngëtarja jonë ka rrëmbyer edhe duartrokitjet e shumë spektatorëve. Pasha ka kënduar … Vazhdoni leximin

LISTA EMERORE E PRONAREVE DHE SIPERFAQET TAKUESE PER SHPERBLIM SIPAS VLERAVE TE TRUALLIT

LISTA  EMERORE   E  PRONAREVE  DHE  SIPERFAQET  TAKUESE  PER  SHPERBLIM SIPAS  VLERAVE TE TRUALLIT BAZUAR NE V.K.M NR 1620 DATE 26.11.2008,V.K.M NR 653 DATE 29.09.2007,V.K.M. NR 139 DATE 13.02.2008. Nr. i pronareve dhe trashegimtareve. Emri Atësia Mbiemri Numri i zonës kadastrale Numri i pasurisë Sipërfaqja e parcelës që do të shpërblehet (m2) Vlera truallit  (lek/m2) Vlera … Vazhdoni leximin