//
Hyrje

Latest Post

Wikileaks, Francezët: Shqipëria e mori lehtë NATO-n

Tiranë/ 30 Nëntor – Dokumenti i parë ku përmendet Shqipëria, shkarazi, nuk është një telegram i ambasadës amerikane në Tiranë, por një telegram i ambasadës amerikane në Paris. Dokumenti referon takimin e zëvendës asistentit për cështjet e sigurisë kombëtare të zv-Presidentit Dick Cheney me këshilltarët për cështjet strategjike të presidentit Sarkozy dhe ministrit të jashtëm … Vazhdoni leximin