//
Arkiva

Arkiv për

EKSKLUZIVE/ Blasfemi në Big Brother, shahet kisha, debati për muslimanizmin

Tiranë/ DEBATI I PLOTË – Blasfemi në Big Brother Albania. Pak ditë më parë ndodhi në Itali në të njëjtin spektakël, Grande Fratelo, por organizatorët morën vendimin për përjashtimin e konkurrentit më të mirë që ishte dhe kjo gjë ndodhi vetëm për një fjalë, që më pas u tërhoq nga i përjashtuari. Gjatë një debati … Vazhdoni leximin