//
Arkiva

Arkiv për

STUDIMI/ Trurit i duhet veç një çast për t`u dashuruar

Tiranë/ 25 Tetor – Për t`u dashuruar mjafton një e pesta e sekondës dhe kur ndodh shkaktohet një eufori, njësoj sikur pi kokainë. Përfundimin e ka nxjerrë një studim i Universitetit të Syracuse, i publikuar në Journal of Sexual Medicine. Edhe pse thuhet se zemra nuk komandohet, dashuria është një ndjenjë më shumë “shkencore” se … Vazhdoni leximin