//
Arkiva

Arkiv për

Pajtim Bello: Greqia, në dijeni që prej 1989-s për naftën në Otranto

Shteti grek ka qenë në dijeni të kërkimeve për naftë në territorin detar të Otrantos që prej vitit 1989. Është ish-zëvendësministri i METE, Pajtim Bello, i cili reagon lidhur me pohimin e Ferit Hoxhës, pasi ky i fundit deklaroi dy ditë më parë se Greqia mësoi nga mediat shqiptare për naftën e Otrantos në vitin … Vazhdoni leximin

Pakti detar, firmosësit u shpërblyen me poste dhe grada

Anëtari i ekipit negociator të Shqipërisë u emërua në shtator zv. shef i Shtabit të Përgjithshëm dhe u gradua kundër admiral “Unë jam Kristaq Gerveni. Vij këtu në rolin e ekspertit të detit dhe të ligjit të detit dhe si anëtar i grupit negociator për ndarjen e detit me Greqinë. Jam oficer marine, kam punuar … Vazhdoni leximin